Oameni care ne inspiră. Georgiana Avram.

  1. Despre tine – cine esti, ce iti place, cum ai ajuns sa faci ce faci acum; de unde idea cu French Revolution?

Sunt fondator si acționar în French Revolution. Conceptul a plecat de la dorința de a face cel mai bun produs (un singur produs) de cofetărie. Am ales să facem ecler pentru că se potrivește foarte bine cu cultura gastronomică din România, eclerul fiind o prăjitură foarte cunoscută încă din perioada interbelică. Ideea a fost de a reinterpreta rețete clasice franțuzești. Acesta este unul din motivele alegerii numelui French Revolution. Numele este militant, iar principiile pentru care luptă sunt valorile French Revolution: prospețime, calitate, diversitate, atenția la detalii, grija pentru oameni. French Revolution înseamnă o revoluție în calitatea și rafinamentul produselor de cofetărie în România.

  • Un proiect de care esti mândra, o realizare a ta – spune-ne despre ea

French Revolution, pentru că este o afacere românească 100%, antreprenorială, crescută pe muncă și principii. 10 ani de muncă fără compromisuri, de creștere sănătoasă, de oameni pe care i-am învățat și de la care am învățat continuu.

  • Ce disciplina ai, cum arata o zi de-a ta?

 Chiar dacă am un program foarte bine organizat, cu o rutină zilnică, sunt perioade când nicio zi nu seamănă cu cealaltă. Se poate ca o zi să fie plină cu întâlniri pentru a găsi cel mai bun spațiu în care vom deschide următorul magazin, în ziua următoare să am interviuri pentru a crește echipa din producție, iar apoi câteva zile să ma preocupe doar testele pentru noul ecler pe care îl vom produce.

  • Cum iti mentii nivelul de energie / entuziasm suficient de bun încât sa ii inspiri si pe altii?

Având un echilibru între viața personală și cea profesională. Încerc să nu fragmentez timpul, între priorități, urgențe și momente personale.

  • Cine te inspira pe tine? 

Oamenii responsabili, dedicați, cu respect pentru munca lor. Colegii mei.

  • Ce obiceiuri ai care te mentin “fit” mental si fizic?

Obiceiul de a face lucrurile cu pasiune și bucurie.

  • Ce carti / podcasts ai recomanda?

Carti: Looking out for #1, Robert Ringer; Factfulness, Hans Rosling; Thinking, Fast and Slow, Daniel Kahneman.

Podcasts: Andreea Roșca, The vast & The curious.

  • Ai / ai avut un mentor sau niste mentori de-a lungul timpului? Spune-ne despre el / ea / ei si cu ce te-a(u) ajutat?

Am avut ocazia de a lucra alături de oameni care m-au inspirat, care m-au făcut să-mi doresc să fiu foarte bună în ceea ce fac. Două persoane foarte importante pentru mine sunt Larisa Budaca, Hospitality Business Strategist și Mihaela Rădulescu, Brand Consultant & Owner INNEROUT.

  • Ce sfat i-ai da eului tau de acum 10 / 20 de ani? 

Today is the day, make the most of it!

  1. Ce nu te-am intrebat si ti-ar placea sa impartasesti cu noi?

Din 2014, de când am deschis primul magazin, donăm eclere proaspete, caselor de copii. Aceleași eclere din vitrine, cu aceeași prospețime de care se bucură fiecare client, merg către copiii mai puțin norocoși.

Posted in Uncategorized