Oameni care ne inspiră. Cristina Gavrilă.

Despre tine – cine ești, ce îți place, cum ai ajuns să faci ce faci acum

Sunt avocat, Partner în cadrul Glodeanu Partners, o firmă boutique de avocatură, mândru membru al unei echipe formate din 12 persoane extraordinare. Mă bucur să am niște Parteneri cum nu mi-am imaginat vreodată, să putem face avocatură frumos și bine și să avem lângă noi o echipă din ce în ce mai puternică, cu care clădim o relație sănătoasă.

A fost un drum lung și “interesant”, dar pe măsură ce trece timpul se sedimentează învățămintele din fiecare experiență, așa că dacă pe acolo trebuia să merg ca să ajung aici, atunci e în regulă.

Un proiect de care esți mândră, o realizare a ta – spune-ne despre ea

Sunt mândră că reușesc să îmi fac timp pentru activități în cadrul unui ONG care luptă pentru îmbunătățirea sistemului educațional. Este o provocare din multe puncte de vedere, dar și bucuria este pe măsură.

Care sunt temele majore ale acestei perioade, în lumea de business, din punctul tău de vedere?

Topicul principal în materie de business este instabilitatea cadrului legislativ din România. E cel puțin ciudat că este tema majoră de când mi-am început eu activitatea profesională și chiar de mult timp înainte …

Aș mai adăuga și nevoia de a ne adapta continuu la „noi realități”, „noi generații”, „noi cerințe”, dar aici încep să văd o provocare plăcută.

Care sunt provocările tale din ultima vreme, din punct de vedere leadership / profesional?

În materie de leadership aș spune faptul că fiecare membru al echipei e motivat de un lucru diferit și e nevoie de abordări individuale. În generațiile anterioare cumva erau „rețete” aplicabile general.

Ce faci când ai senzația că ai obosit / că jonglezi cu prea multe?

Îmi plac mult vacanțele, dar am început recent să mă bucur cu adevărat de ele. Mă bucură locurile noi, calde și blânde pe care le descopăr împreună cu băieții mei și, de multe ori, cu prietenii.

Sunt încă în proces de învățare despre ce și cum să fac când obosesc, așa că nu prea simt că aș avea multe de spus.

Cum îți menții nivelul de energie / entuziasm suficient de sus încât să îi inspiri și pe alții?

Mă bucură enorm că merg cu drag la birou, că echipa vine cu plăcere. Mă bucur că am ocazia să lucrăm pentru niște clienți deosebiți, atât din punct de vedere al businessului, cât și al persoanelor cu care interacționăm.

În plus, o îmbrățișare strânsă acasă face minuni.

Cine te inspiră pe tine?

Sunt 3 femei pe care le apreciez enorm și care simt că îmi dau putere și când nu sunt cu mine.

Dar cel mai mult mă inspiră și mă învață fiul meu, care îmi oferă lecții valoroase în fiecare zi.

Ce obiceiuri ai care te mențin fit mental și fizic?

Apreciez foarte mult terapia și terapeuții. Cred că de la fiecare dintre ei, la un anumit moment înveți ceva, mai faci un pas în față pentru o generație mai conștientă, mai echilibrată.

Recent am început cursuri de antrenament al creierului care mă fascinează și pe care le aștept cu nerăbdare în fiecare săptămână.

Ce cărți / podcasts ai recomanda?

Rezonez mult cu povestea Suleikai Jaouad, Între două lumi. Este despre acceptare, reinventare, autocunoaștere … și boală …

Nu sunt un mare consumator de podcasturi. Ascult ce mi se mai recomandă, ascult cu mare plăcere unele din ele, dar nu am unul pe care să îl urmăresc.

Ai / ai avut un mentor sau niște mentori de-a lungul timpului? Spune-ne despre el / ea și cu ce te-a ajutat?

Mentorii mei sunt cele 3 femei despre care vorbeam mai sus. Fiecare dintre ele m-a învățat în momente diferite cum să stau dreaptă și să țintesc sus și nu le voi putea fi vreodată suficient recunoscătoare. Au fost puncte de sprijin când am avut mai mult nevoie.

Ce au ele în comun sunt verticalitatea, puterea și echilibrul.

Ce sfat i-ai da eului tău de acum 10 / 20 de ani?

Buy shoes, have fun, don’t care.

Ce nu te-am întrebat și ți-ar plăcea să împărtășești cu noi?

Am zâmbit mult când am scris cele de mai sus. Sper să vă placă și vouă.

Posted in Uncategorized