Georgeta Dendrino, antrenoarea liderilor

Revista PSYCHOLOGIES: Activați în domeniul coachingului, cu foarte mult succes, de 25 de ani. Cum ați ales această profesie, care au fost resorturile care v-au determinat să fiți un trainer pentru lideri?


Georgeta Dendrino: Am început acum 30 de ani deja prin a fi profesoară, apoi am devenit trainer. Legat de coaching, am ajuns aici pentru că am avut clienți care au vrut să lucreze cu mine. A fost un demers invers la mine, nu am mers întâi la cursuri de coaching; câțiva clienți străini au vrut să lucrăm împreună, am avut rezultate bune, apoi am mers la studii. Am ales să merg la acest executive master de coaching de la Insead, în ideea că liderii companiilor client vor dori să lucreze cu cineva care să aibă și educație în acest sens, pe lângă experiență.


Prin urmare, poate că meseria m-a ales pe mine. Din fericire, îmi place ce fac, poate că sunt o norocoasă din acest punct de vedere.
Lucrul cu liderii se potrivește cu mine pentru că cere să fiu în continuă căutare, în dezvoltare. Eu am un fel de neliniște interioară care poate fi uneori greu de dus, o zonă de confort fiind necesară din când în când, dar care mă și ajută enorm să nu rămân pe loc. De fapt, de când am terminat facultatea, mi-am promis să fac mereu eforturi pentru a fi în pas cu vremurile în care trăiesc, să nu devin vreodată auto-suficientă. (…)


Citește interviul complet, aici, în care Georgeta Dendrino vorbește despre visuri din copilărie, cărți, regrete, obiceiuri sau ritualuri și multe alte subiecte interesante.

Posted in Uncategorized