De unde ai atâta energie?

 

“(…) ‘Cum faci de ai atâta energie mentală după o zi atât de grea?!’, m-a întrebat un client care venise special pentru discuție din alt oraș și cu care am stat de vorbă vreo trei ore, până seara târziu. M-am fâstâcit, recunosc. Nu știu cum să n-am energie pentru a face ceea ce-mi place: coaching, mentoring, consultanță (bine, și altele: cărți, parfumuri, orașele lumii, pantofi, acele inutilități care fac viața mea mai frumoasă). Nu știu cum să n-am energie când mă pasionează ceva, când sunt implicată total în discuție.

Am răspuns doar cu ‘Nu știu, poate pentru că-mi place ce fac’, apoi am divagat, cu ochii plecați către propriile unghii.

Nu știu altfel și nu vreau să știu altfel.

Pentru mine, ceea ce fac este parte din cine sunt eu, din viața mea, cum aș putea să fiu fără energie în viața mea? (…)”

Georgeta Dendrino a scris un articol pentru Thrive Global România, în care vorbește despre cum își menține un nivel optim de energie, oferind și câteva sfaturi practice.

Citește articolul complet pe site-ul Thrive Global România, aici: https://www.thriveglobal.ro/stories/de-unde-ai-atata-energie/

#energy
#enablingchange