Ce amintiri creăm?

”(…) Dar, revenind la momentele care au fost pentru mine memorabile în pandemie, iată câteva:

Cum îi ademeneam parcă pe colegi cu „mai e puțin, o să vedeți, stăm acasă două luni și gata”. Apoi spuneam că până în toamnă, până în octombrie, decembrie, ianuarie… Nu știu cât m-au crezut ei însă am ținut aproape unii de ceilalți și ne-am încurajat. Iar pentru acestea, eu le sunt recunoscătoare.

Am participat la un maraton de webinare la Thinkers 50: 24 de ore împreună cu 24 dintre Top 50 de gânditori ai lumii contemporane. A fost o experiență impresionantă!

Am văzut cum teama e mai presus de orice relație interumană și poate șterge cu buretele practic totul, din păcate; am văzut repede părți ale oamenilor pe care altfel nu le-aș fi remarcat poate decât după multă vreme. Ce bine însă că le-am văzut!

Am avut un număr mare de proiecte de coaching, ceea ce mi-a ținut mintea ocupată, nu i-a dat voie să aibă derapaje negative.

Am mâncat mai multă pâine cu unt decât am mâncat în toată viața adultă, iar asta mi-a amintit de copilărie și, exact ca atunci, nu s-a depus nicăieri.

Am participat la un curs de gătit. (…)”

”Ce amintiri creăm?” este titlul unui nou articol pe care Georgeta Dendrino l-a scris pentru Forbes Romania. Citește-l în întregime aici: https://www.forbes.ro/ce-amintiri-cream-225297?

Așadar, tu amintiri ți-ai creat sau plănuiești să-ți creezi?

#memories
#enablingchange

Posted in Uncategorized