La invitatia Interact, Michael E. Porter – reputat profesor de management strategic – a conferentiat la Bucuresti

Vineri, 30 noiembrie 2007, reputatul profesor Michael Porter a conferentiat la Palatul Parlamentului, in cadrul evenimentului “Strategy and Leadership” organizat de Interact si Ziarul Financiar.

Programul zilei a cuprins un discurs pe tema strategiei competitive si leadershipului, precum si o sesiune moderata de intrebari.

Interact se bucura ca a putut oferi celor prezenti in sala ocazia de a-l asculta pe Michael Porter, unul dintre cei mai cunoscuti autori in management strategic si fondator al studiului strategiei competitive. Cea mai cunoscuta lucrare a sa, “Strategie competitiva”, publicata in 63 de editii si tradusa in 19 limbi, a facut scoala, punand practic bazele domeniului. Ideile profesorului Porter au redefinit fundamental modul de a gandi o afacere, de a o analiza in contextul mediului competitiv in care evolueaza si de a trasa o strategie de piata.

Programul evenimentului a fost deschis de o discutie de tip panel la care au participat manageri de top ai unora dintre cele mai prestigioase companii din Romania. Ulterior, profesorul Porter a sustinut o conferinta pe tema strategiei competitive, subiect care l-a facut cunoscut in intreaga lume.

În cadrul sesiunii de intrebari care a urmat pranzului, participantii i-au adresat intrebari si i-au supus atentiei ingrijorarile lor privind mediul de afaceri romanesc. Participantii au apreciat ca observatiile profesorului Porter au fost instructive si utile, iar evenimentul va ramane unul de referinta pentru mediul de afaceri romanesc.

Interact multumeste tuturor pentru participare si spera ca va putea oferi si in viitor astfel de evenimente.

Interact este una dintre principalele companii de training din Romania. Prin cele doua departamente ale sale – Interact Communication si Interact Development – compania ofera cursuri de limbi straine pentru afaceri si training-uri de dezvoltare profesionala.

Bazandu-se pe o echipa competenta de traineri, Interact isi adapteaza cursurile – multe fiind licente internationale – la profilul si nevoile participantilor.

 

Posted in Uncategorized