Tell Me More® cea mai flexibila solutie sa inveti engleza de afaceri

Interact lanseaza Tell Me More® – training online de limba engleza de afaceri care duce experienta invatarii unei limbi straine la un nou nivel.

Este prima oara, in tara noastra, cand un curs online ofera si o componenta de blended learning. Aceasta presupune ca, pe langa studiul individual asistat de platforma online, cursantii beneficiaza si de intalniri regulate cu trainerul, in care primesc feedback personal cu privire la progresele lor si rezolva teme special concepute pentru a le imbunatati comunicarea de afaceri intr-o limba straina. Structurat pe mai multe niveluri, el este proiectat pentru a satisface nevoi de invatare diferite.

Tell Me More® poate fi utilizat in trei variante:

  • Studiu individual
  • Studiu individual si intalniri regulate cu trainerul
  • Studiu individual si coaching online, fara a fi necesare intalniri intre cursant si trainer

Cursul poate fi accesat oricand si de oriunde, nu e nevoie decat de un calculator si o conexiune la internet – ceea ce face din el solutia perfecta pentru cei cu un program incarcat, supus unor schimbari imprevizibile. Platforma integrata de invatare online constituie o garantie a faptului ca toti membrii unei echipe, chiar daca sunt dispersati in tara, beneficiaza de aceeasi calitate a instruirii. De asemenea, prin desele rapoarte lunare trimise catre managerii de resurse umane se pot monitoriza in mod activ progresele inregistrate de catre cursanti.
Folosind Tell Me More®, utilizatorii isi vor dezvolta abilitatile de a scrie, citi, vorbi si asculta in limba engleza. Pentru prima oara in Romania, cei care invata online engleza de afaceri beneficiaza de o tehnologie avansata: sistemul Spoken Error Tracking System, ce identifica automat silabele sau literele cu care cursantii au probleme si livreaza animatii fonetice pentru a-i ajuta sa-si imbunatateasca pronuntia. Toate aceste unelte au fost proiectate special pentru ca dupa parcurgerea cursului utilizatorii sa stapaneasca engleza de afaceri la un nivel ridicat.

“Tell Me More® este solutia ideala pentru companiile care au echipe raspandite in tara si pentru care instruirea angajatilor este de obicei un proces foarte costisitor. Noi le oferim un training specializat, flexibil, accesibil de oriunde, mult mai economic si mai adaptat nevoilor lor” precizeaza Georgeta Dendrino, managing director Interact.

Cursul este adus in Romania de Interact in parteneriat cu Auralog, unul dintre liderii mondiali pe piata de training online. “Flexibilitate” este un termen cheie pentru Tell Me More®, care se adapteaza nu doar unui program incarcat, ci si unei industrii anume, avand module de invatare speciale pentru Contabilitate si Finante, Resurse Umane, Vanzari si Marketing, Relatii cu clientii, Juridic, Auto, Bancar, Asigurari, Farmaceutic, etc. În functie de programul ales, durata cursului poate varia intre 3 si 12 luni.


Posted in Uncategorized