Oameni care ne inspiră. Iulia Nare.

Despre tine – cine ești, ce îți place, cum ai ajuns să faci ce faci acum.

Sunt o Moldoveancă educată la Cluj, otelită în viața de metropolă la 17,000 km de casă, întoarsă în țară și București de 10 ani…..sunt ca România în farfurie 😊 pentru cei care gustă “Noua”

Am absolvit Psihologia la UBB și sunt recunoscătoare până la cer pentru … viața de la Cluj cu toate învățămintele ei.

Lucrez în Resurse Umane din 2004 și în Genpact din 2008. Cel mai recent rol al meu include Regional Lead Learning and Development, HR Merger and Acquisitions… o combinație organică în care am crescut și din care am privilegiul loc să …schimb lumea😊

Lucrez cu niște oameni fascinanți care repară și transformă tot ce ating. Rolul nostru în Resurse Umane e să ne asigurăm că experiența lor de la angajare și pe parcursul tuturor momentelor cheie în parcursul lor profesional este una cât mai normală cu putință!

Un proiect de care ești mândră, o realizare a ta – spune-ne despre ea

Nu știu dacă se încadrează neapărat în clasificarea aceasta, dar m-a marcat profund viața în Manila și apoi în diferite multe țări pe unde am avut proiecte….mi-a deschis o poftă pentru diversitate și dincolo de evident și…..mi-a arătat că nu numai omul schimbă locul dar și vice versa…că există și se poate plasticitate, învățare, toleranță și incluziune…chiar și într-o lume grăbită și perfectionistă ca industria de servicii și IT; Cu ochii aceștia am redescoperit în pandemie România și Nordul Moldovei primenit de Paște e ca o livadă cu pomii varuiți. Fac un exercițiu intenționat și conștient să cenzurez zgomotul cotidian….cât pot.

Da, o călătorie face cât o lecție de viață! Și ce mare e lumea asta mică!

Cine te inspiră pe tine?

E fascinant pentru mine să observ din interior procese masive de schimbare și transformare care forțează oameni, echipe și organizații să-și rescrie paradigma, în timp ce în jurul lor procese, tehnologie, guvernante, metrici, pandemii se întrec în a le pune la încercare materialul din care sunt plămădiți, și cum oamenii ies învingători și mai oameni.

Ce obiceiuri ai care te mențin “fit” mental și fizic?

Învăț – așa mă țin “fit”: învăț să schiez, caligrafie, skydiving, actorie, design thinking și cine știe ce mă va inspira în viitor…

Ce cărți / podcasts ai recomanda?

https://www.pushkin.fm/podcasts/revisionist-history AND Malcolm Gladwell’s books

https://open.spotify.com/show/0P13JasQfVZ1RiDCMZMYNU?si=3f6cfc53b9ec4768–> Esther Perell How’s Work?

https://open.spotify.com/episode/60eX3kfNY9BVKUAuJkEZZo?si=-d_5_5mrSA2licGMWTlMow ~ No Stupid Questions- ep 169: Can we Disagree Better?

Ai / ai avut un mentor sau niște mentori de-a lungul timpului? Spune-ne despre el / ea / ei și cu ce te-a(u) ajutat?

Oh, DA!!!

Primul meu mentor și coach căreia I’as ridica statuie e Profesor Universitar Sofia Chirica. Apoi au urmat Ramneesh , Akhilesh, apoi Rachel Sargent prin PWN.

Aș minimiza enorm impactul și valoarea relațiilor dacă ar fi să clasific și enumăr (dacă aș putea) cum m’au crescut, modelat, ponderat și inspirat. Celor care au/au avut sau sunt mentor sau coach….nu cred că le spun nimic nou, dar celor care încă nu au încercat încă…..e mitologică ambrozia!

Posted in Uncategorized