Rezoluții de Anul Nou – Cum îți stabilești eficient intențiile pentru 2022

„Există păreri pro și contra stabilirii intențiilor sau obiectivelor pentru anul următor. Unii spun că e mai bine să lași totul să curgă, că stabilirea unor obiective poate fi limitativă. Alții consideră că nu e cazul să stabilim obiective pentru că oricum nu ne ținem de ele.


Eu mă număr printre aceia, poate de modă mai veche, care consideră că e bine să am rezoluții de Anul Nou, însă atâta timp cât le stabilesc cu grijă.
Altfel, am senzația că aș fi precum o barcă pe apă, fără direcție, plutind în derivă. Nu susțin că liberul arbitru nu este influențat, afectat de exterior. Ultimii doi ani ne-au demonstrat că nu sunt vremurile sub om, ci bietul om este sub vremuri, vorba cronicarului. Dar chiar și așa, e bine, cred eu, să fim la cârma propriei bărci.


De când suntem în pandemie, am văzut că multe intenții pot rămâne doar pe hârtie. Dar eu aș îndrăzni să sper că anul viitor va fi mai generos, ne va aduce ceva mai multă claritate, un grad, cât de mic, de predictibilitate. (…)”


Pentru câteva sugestii cu privire la obiectivele pe care ni le propunem sau nu la început de an, puteți citi noul articol pe care Georgeta Dendrino l-a scris pentru spotmedia.ro: https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/rezolutii-de-anul-nou-2022-georgeta-dendrino

Posted in Uncategorized