Gnothi seauton, Manager Express – iunie 2017

Nu vă grăbiți să credeți că am greșit titlul. El are sens, dacă știți puțină greacă. Dacă nu, vă voi lămuri de îndată. Până atunci, să intrăm în atmosferă…

Câțiva actori incognito răspândiți printre spectatori – un grup eterogen de oameni care nu se cunosc între ei – și câteva întrebări personale lansate, aparent întâmplător, către public… Un moderator complet mascat într-un costum negru, asemănător cu cel de scafandru, foarte mobil, în fiecare clipă aflat în altă parte a sălii, cu multe modulații ale vocii… Monologând sau chestionând.

În acest context, a pornit aventura cunoașterii de sine pe care a lansat-o compania Interact Business Communications. Noi, cei invitați, participam, de fapt, la prezentarea unui nou program. Dar, până la detaliile lui concrete, haideți să mai urmărim ce se întâmplă pe scenă.

Player video https://www.youtube.com/watch?v=2PFFrNYgpy4

Am urmărit și participat la acest dialog stimulat de către moderator, cu replici și intervenții surprinzătoare. Aveam să ne dăm seama, la finalul lui, că totul era despre noi: despre cât ne cunoaștem pe noi înșine, despre cât de onest ne evaluăm chipul din oglindă, despre imaginea noastră în ochii celorlalți. Adică, despre “Gnothi seauton” (Cunoaște-te pe tine însuți!), una dintre maximele inscripționate pe frontispiciului templului lui Apollo din Delphi.

Acesta a fost contextul creat de către cei de la Interact pentru a lansa programul “Journey to Your Inner Self”. O inedită punere în scenă, un inedit proiect, o inedită lansare pe piață!

Citeste articolul.

Un articol de Rodica Nicolae,  Manager Express

Posted in Uncategorized