Parteneriatul dintre Interact si Nestle Romania dedicat dezvoltarii tinerilor profesionisti continua

Parteneriatul dintre compania de training Interact şi Nestlé Romania dedicat dezvoltarii tinerilor profesionisti din Romania continua cu o sesiune de training-uri pentru masteranzii Facultatii de Comunicare si Relatii Publice din cadrul SNSPA.

Astfel, acestia au participat la training-ul Consumer Marketing Today™, o simulare de marketing si vanzari care i-a purtat pe participanti prin toate etapele necesare pentru crearea si lansarea unei marci: cercetare, segmentare, pozitionare, promovare, distributie si vanzare. Participantii au inteles astfel mai bine procesul de construire a marcilor si vor putea controla, la fiecare pas, drumul marcii spre succes.

“Interact se implica in mod frecvent in proiecte destinate dezvoltarii tinerilor din Romania. Facem asta deoarece este o ocazie deosebita sa-i ajutam pe cei la inceput de cariera sa poata face mai usor pasul de la viata universitara la cea din lumea afacerilor. Îi ajutam prin training-urile noastre sa inteleaga intr-un mod interactiv principalele mecanisme care guverneaza aceasta lume noua pentru ei”- Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

Acest proiect va contine 3 sesiuni de training-uri care vor avea loc la sediul Facultatea de Comunicare si Relatii Publica (FCRP) pe parcursul lunilor octombrie, noiembrie si decembrie ale acestui an. La sesiunile de training vor putea participa, fara a plati nicio taxa, toti masteranzii FCRP din anul 2 de studiu, in urma unei selectii de CV-uri, fiecare sesiune avand 25 de locuri disponibile.

Aceasta prima sesiune de training s-a bucurat de participarea lui Paul Nuber, General Manager Nestlé Romania. Participantii au putut astfel interactiona cu domnul Nuber pentru mai bine de o ora timp in care au aflat de la acesta multe din secretele succesului in marketing. “Pentru o companie precum Nestlé implicata in mod activ in mediul social, educational si economic din Romania este o mare placere sa continue investitia in dezvoltarea tinerilor profesionisti din Romania”- a declarat Paul Nuber, General Manager Nestlé Romania.


Posted in Uncategorized