Pentru noi, aprilie a fost altfel!

 

Aprilie – o lună plină de activități altfel

Pentru noi, luna aprilie a însemnat mai mult decât o lună obișnuită din an. Am realizat câteva lucruri frumoase și speciale pe care am decis să le împărtășim cu voi, mai jos.

Enjoy!

Cartier Women’s Initiative Awards

Georgeta Dendrino, Managing Director, Interact, a fost și anul acesta business coach la în proiectul Cartier Women’s Initiative Awards.

Georgeta a susținut-o pe Siroun Shamigian, coachee-ul ei, în pregătirea planului de afaceri și prezentarea lui în fața investitorilor.

”Care este rolul dvs. de coach în programul de antreprenoriat susținut de Cartier?

Am început să colaborez cu Cartier în ianuarie 2017. Tocmai terminasem masterul de coaching și consultanță la Insead. (Insead este partener Cartier în proiectul Cartier Women’s Initiative Awards și propune câte un coach pentru fiecare dintre cele 18 finaliste ale proiectului.)
Anul trecut am făcut coaching cu una dintre finalistele din SUA (care a luat și premiul cel mare). Anul acesta, din 2.800 de candidate, 18 sunt în finală. Eu fac coaching cu o concurentă din Liban.”

Citește interviul complet aici

În urma decernării premiilor, Siroun a câștigat locul 1. Proiectul ei va avea impact asupra a 50 de milioane de studenți din 17 țări în sectorul educațional.

Îi urăm și pe această cale felicitări Georgetei pentru implicarea ei într-un proiect cu adevărat valoros, și cu un impact real asupra educației la nivel mondial!

Am petrecut Paștele la Școala Cerbu

După ce în 2017, de Crăciun, am ținut locul lui Moș Crăciun pentru copiii de la Școala Cerbu, Județul Vrancea, de Paște am vrut să sărbătorim tot cu ei.

Ca și anul trecut, copiii ne-au așteptat și ei cu daruri, lucru care ne-a emoționat și ne-a arătat că #enjoygivingback se aplică oricui, indiferent de vârstă.
Ne-au dăruit așadar desene și felicitări făcute de ei, dar și ouă pictate manual.

Noi le-am dus jucării, dulciuri, board games și cărți pe care să le poată folosi la școala, în diverse activități. O carte specială a fost cea a Adinei Popescu, ”O istorie secretă a țării vampirilor”, cu autograful ei.

A fost o plăcere să ne întoarcem la ei și credem că am creat acolo niște relații de prietenie foarte strânse!

Assessment Day

Pe 24 aprilie am fost prezenți la Assessment Day, un eveniment dedicat instrumentelor de evaluare și aplicării lor.
Am fost acolo împreună cu colegul nostru, Lucian Mihai, care a vorbit despre Emergenetics®.

Am avut Panel de Q&A, #wefies și mult insight despre aplicabilitatea Emergenetics® în organizații.

Per total, a fost o experiență frumoasă și plină de învățare.

Școala Altfel

Am fost prezenți la o nouă sesiune de Școala Altfel. Am făcut activități de dezvoltare personală cu câțiva dintre copiii Școlii 150 din București.

Ca de obicei atunci când ne întâlnim cu copiii, am avut parte de energie, zâmbete și culoare.

Ultima lună a concursului ”From Selfie to Wefie”

Primăvara aceasta am lansat un nou concurs adresat cursanților noștri. Acesta a presupus realizarea unui #wefie în timpul unui curs Interact.

Noi am dat startul concursului făcând un #wefie chiar cu echipa Interact. Reacțiile nu au întârziat să apară așa că în curând vom anunța și câștigătorii.

Cele 3 poze câștigătoare vor primi sesiuni de coaching, cursuri open sau profiluri Emergenetics®.

Urmărește-ne pe pagina noastră de Facebook Interact și fii la curent cu ediția a doua a concursului!

Romanian – French MBA Program

Colegii noștri, Georgeta Dendrino și Lucian Mihai, au avut o prezentare despre comunicarea structurată și story telling în cadrul conferinței Expand your Horizons.

Georgeta și Lucian au fost invitați la INDE MBA Româno-Francez pentru a vorbi despre importanța celor două subiecte tratate pentru orice manager sau lider.

Mulțumim!

 #enjoygivingback
#enjoylearning
#enjoydiscovering