Toamna începe cu proiecte Altfel la Interact

Ne dorim să vă oferim vouă, clienților noștri, o metodă de dezvoltare nu doar eficientă, ci și memorabilă. Astfel, încercăm continuu să creăm și să participăm, atât intern, cât și cu voi, la proiecte altfel.

Vrem, așadar, să vă prezentăm câteva dintre proiectele pe care urmează să le susținem, aici la Interact, sau pe care le-am susținut alături de clienții noștri.

Programe noi

 Journey to Your Inner Self


La final de august a avut loc prima ediție a proiectului Journey to Your Inner Self. Astfel, o parte din echipa Interact (formată din Georgeta Dendrino, Lucian Mihai și Mihai Zânt) a mers împreună cu prima grupă de manageri într-o călătorie inițiatică la Delphi.

Călătoria a durat 3 zile în decursul cărora participanții au rezolvat un business case, au trecut prin niște probe concepute astfel încât să scoată la iveală diverse nevoi, limitări dar și momente de reflecție, de team coaching și coaching one to one.
În urma programului, participanții învață în special:

  • să rezolve problemele personale și organizaționale dificile
  • să abordeze problemele care sunt de obicei evitate, ignorate sau respinse
  • să-și dezvolte inteligența emoțională
  • să se adapteze noii lumi complexe de business

Pentru mai multe informații despre program, puteți accesa site-ul nostru: http://i-interact.eu

A Virtual Meeting of the Minds©

”Deja nu mai este o surpriză pentru nimeni că mediul de lucru de astăzi este plin de provocări și are mai multe niveluri de complexitate. […] Iar în echipele internaționale, și mai ales în cele virtuale, există provocarea diferențelor culturale, pe de-o parte, și a comunicării într-un mediu sărac în interacțiuni personale, pe de altă parte.

 În acest context, am dezvoltat atelierul practic Working Across Virtual Teams© ce abordează aceste niveluri pornind de la diferențele individuale și cum le putem folosi în avantajul nostru în cadrul aceleiași echipe. Cu ajutorul profilului Emergenetics® […]” – un articol de Alina Doica – Trainer / Business Associate Interact

citește restul articolului 

EPBA, alternativă la MBA

Pornind de la ideea că nu toți oamenii pot fi trimiși la MBA, dar au nevoie să se dezvolte, să fie cu persoane din alte organizații, să se compare, să lucreze în echipă, să învețe de la mai mulți oameni, să facă schimb de experiență și cunoștințe, ei pot face acest lucru în cadrul Executive Program in Business Administration.

Programul nu este ținut de profesori, ci de facilitatori, oameni cu experiență relevantă în business. În plus, are ca follow-up un kit online, în parteneriat cu Christophe Gillet, de la CEDEP (European Center for Executive Development), Fontainebleau.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la adresa: [email protected]


Emergenetics Selection Program©

Este un program care dezvăluie nivelul de motivație și aptitudinile candidaților astfel încât angajatorul să poată identifica dacă există o compatibilitate între candidat și nevoile organizației.

ESP are trei etape principale:

  1. Analiza postului – aptitudini, motivatori, priorități.
  2. Evaluarea candidatului în raport cu oglinda postului.
  3. Alegerea candidatului ideal în urma unei decizii bazate pe o cunoaștere profundă a potențialului acestuia.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa: [email protected]

 Proiecte realizate

Teambuilding With a Meaning 

”Am organizat recent un teambuilding inedit, clientul își dorea o intervenție care să implice aproape toată echipa sa de 80 de oameni în urma căreia să crească coeziuna grupului, să-i ajute pe participanți să se cunoască mai bine și nu în ultimul rând, să dezvolte spiritul de colaborare într-o echipă diversă din punct de vedere funcțional. O așteptare deloc inedită până aici.”

 – citește restul articolului –

Manage Your Network© Series

Recent am încheiat seria Manage Your Network©, unul dintre proiectele noastre online, care s-a adresat de această dată tuturor celor care își doresc să știe cum să gestioneze mai bine rețeaua lor de cunoscuți.

Fiecare videoclip a tratat câte un plan diferit al unei rețele de cunoscuți. Astfel, prin videoclipuri precum Manage Your Family, Manage Yourself sau Manage Your Manager, acest proiect a încercat să trateze modalitățile de relaționare cu fiecare componentă în parte, cu scopul de a oferi o perspectivă mai amplă asupra a ceea ce reprezintă, de fapt, o rețea de cunoscuți.

Pentru întreaga serie de videoclipuri, accesați acest link.

Curs de managementul carierei – Drive Your Career (a Guide for the Young)

Am susținut recent un curs pentru un grup de trainees dintr-o companie cu care colaborăm, prin care am încercat să îmbinăm autocunoașterea și responsabilitatea personală cu privire la propria carieră.

Pentru că participanții erau la început de drum, ne-am concentrat pe folosirea propriilor puncte forte și definirea unui cadru în care fiecare să-și poată atinge potențialul de excelență.

Interact la Emergenetics® BRAIN SUMMIT 2017 în Vancouver

La finalul lunii septembrie am participat, prin intermediul colegilor noștri Georgeta Dendrino, Lucian Mihai și Alina Doica, la evenimentul care adună toate organizațiile din jurul lumii asociate Emergenetics®.

Astfel, echipa noastră a avut o prezentare (Emergineer Your Future by Developing a Personal Innovation Strategy) cu privire la felul în care instrumentul Emergenetics® te poate ajuta să te adaptezi la un context de business volatil, ambiguu și într-o continuă schimbare.

Totodată, colegii noștri au avut șansa de a lua la cunoștință modalitățile în care fiecare dintre asociații Emergenetics® din întreaga lume aplică instrumentul în organizațiile din teritoriile lor.
A fost un eveniment concentrat pe cunoaștere de la care ne-am întors cu niște amintiri frumoase și un set în plus de cunoștințe care să contribuie la experiența Emergenetics® pe care noi o oferim aici, pe piața din România.

Oameni noi

Ne-am mărit echipa!

De la începutul lunii septembrie, echipa de traineri din departamentul de Development are un nou membru, Petre Bordei.

Petre este Senior Trainer având peste 15 ani de experiență ca  specialist/manager pentru companii din domeniul construcțiilor și FMCG din România.

Simona Noapteș s-a alăturat echipei de traineri din departementul Communication în primăvara acestui an.

A absolvit Facultatea de Limbi Străine a Universității București iar în momentul de față și-a început traseul către teza de doctorat. La Interact, Simona predă cursuri de limba franceză într-o manieră utilă și interactivă.

Ne bucurăm să-i avem alături de noi și să vă putem oferi așadar o experiență cât mai completă, care să aibă în spate abordări cât mai diverse.

Pe această cale vrem să le urăm, din nou, bun venit în echipa noastră!

Proiecte viitoare

Open Course Think on Your Feet®

În perioada 10-11 octombrie 2017, susținem un curs open de comunicare: Think on Your Feet® – Clear Speaking Is Clear Thinking.

”Think on Your Feet® este o invitație la a ne organiza în primul rând ideile, a ne hotarî rapid ce vrem să spunem, care este esența mesajului. Mai știți celebra întrebare de la română, ce vrea să spună poetul? De multe ori nu avem impact pentru că nu ne luam timp să gândim clar. De fapt, nu avem nevoie de mult timp, uneori sunt suficiente câteva fracțiuni de secundă.” […] – un articol de Alina Doica, Trainer / Business Associate Interact.

citește mai departe

Open Course Writing Dynamics™

În perioada 10-11 octombrie 2017, susținem de asemenea un curs open de scriere: Writing Dynamics™ – CLEARLY, CONCISELY, PERSUASIVELY, AND FAST!

Scrisul a devenit cu siguranţă una dintre activităţile noastre zilnice. De la un simplu e-mail până la articole şi texte mai complexe, procesăm în fiecare zi o cantitate din ce în ce mai mare de informaţie scrisă.

Într-un astfel de context, apare inevitabil şi nevoia de adaptare: cititorul devine mai selectiv, decizând extrem de rapid ce merită sau nu să citească, iar redactorul e nevoit să scrie texte cât mai clare, concise şi convingătoare într-un timp cât mai scurt.

Writing Dynamics este un curs care poate fi util oricui doreşte să-şi îmbunătăţească productivitatea şi calitatea scrierii, fie că este vorba de un context formal sau informal.

mai multe informații despre curs

 

Acestea reprezintă o parte dintre proiectele altfel pe care noi aici, la Interact, le-am pregătit pentru voi.

Previziunea noastră este ca va fi o toamnă plină de evenimente și programe inedite prin intermediul cărora sperăm să vă oferim experiențe relevante!

 

See you soon, thank you!
Interact Team

Posted in Uncategorized