Advertorial Aviad Goz: A true leader must always set the direction

Advertorial Aviad Goz: A true leader must always set the direction.

NEWS Coaching and Training

NEWS Coaching and Training aduce cel mai important model de navigare organizationala si individuala, proiectat pentru a asista functiile manageriale si executive in abordarea situatiilor dificile, pentru a ghida si a oferi coaching cu scopul de a atinge si exploata potentialul maxim in mediul organizational.

Fondata in 2006 la Lausanne, in contextul unei experiente internationale in coaching si training de peste 25 de ani, compania News Coaching and Training s-a extins rapid, in prezent avand birouri la New York si Singapore. Programele de coaching si training bazate pe modelul NEWS au fost adoptate in 40 de tari, de peste 2.500 de organizatii, iar reteaua de experti licentiati in modelul NEWS este activa in peste 15 tari de pe patru continente.

Misiunea NEWS este aceea de a promova excelenta in coachingul organizational, printr-un proces global, replicabil, obiectiv si transparent.

Obiectivul parteneriatului dintre News Coaching and Training si Interact este oferirea unei solutii de dezvoltare manageriala, pentru cresterea performantei prin dezvoltarea abilitatilor de coaching.

Afla mai multe:

N.E.W.S.™ – Corridor Coaching

N.E.W.S.™ – Organizational Navigation

N.E.W.S.™ – Team Navigation

Posted in Uncategorized