DISCOVERY LEARNING – Eveniment Altfel cu INTERACT

Pe 28 aprilie, Interact a invitat clienti sa porneasca intr-o calatorie de descoperire, calatorie ce a inceput cu revelarea unui alt Bucuresti – surprins intr-o zi oarecum terna de la etajul 34 al cladirii Sky Tower.

Calatoria ce s-a numit Discovery learning a mers pe principiul invatarii prin descoperire, reflectie si schimbare. Participantii au fost invitati sa faca turul etajului 34 trecand simbolic prin 3 zone principale: Business – Network – Your Self.

Graeme Kirkup, Director de Sales & Marketing la BTI Africa de Sud, companie ce a conceput simularile de afaceri si partenerul nostru, i-a ghidat pe participanti printr-un proces amplu de discovery learning in care acestia erau echipa de management a unui aeroport si lucrau pe Lantul valoric al organizatiei. Totul era strans legat cu notiunea de Customer Obsession care devine din ce in ce mai importanta in afaceri.

Calatoria a continuat cu mutarea intr-o alta zona, atat fizic cat si mental – aceea de relatii, network. Invitatii au trecut la actiune si printr-un joc ce simula interconectivitatea din ziua de azi au descoperit noi valente ale relationarii cu ceilalti.

Lucian Mihai i-a condus apoi catre zona de descoperire personala printr-un instrument care a fost conceput in urma multor cercetari in neurostiinte, Emergenetics®.

Emergenetics® ajuta oamenii sa-si descopere si inteleaga preferintele de gandire si de comportament si astfel diversitatea umana. Participantii si-au descoperit preferinte, au descoperit invitati cu care impartaseau anumite preferinte, si-au revizitat intelegerea notiunii de diversitate si adaptare, au interactionat natural cu ceilalti.

Invitatia noastra fata de cei prezenti dar nu doar catre ei a fost si este sa descopere noi modalitati de a intelege afacerea lor, de a descoperi lucruri noi despre ceilalti care i-ar putea ajuta sa aiba relatii mai bune si nu in ultimul rand sa se auto-descopere constant pentru a deveni mai buni.

Posted in Uncategorized