Georgeta Dendrino: „Ceea ce ne-a adus până aici nu ne va mai fi de folos, trebuie să ne schimbăm”

”M. E.: Ați făcut simulări, teste, evaluări ale lor? Ați schimbat ceva în modelul de business?

Georgeta: Lucrăm de acasă, ceea ce implică deja regândirea modului în care ținem toate cursurile.

Pe termen lung, mă gândesc nu la „work from home”, ci la „work from anywhere”, cu niște puncte de control regulate. Probabil că și la anul vom lucra în același fel.

A ține cursuri în mediul virtual implică să ne dezvățăm de cum făceam lucrurile și să învățăm să lucrăm pe diverse platforme, să fim atenți la alte lucruri, să ne dezvoltăm alte abilități.

Este ușor de zis, dar nu este la fel de simplu să te schimbi de pe o zi pe alta. Sunt oameni care ne cer prețuri mai mici pentru că facem totul online, ca și cum efortul ar fi mai mic. Nu e deloc așa. Este vorba despre adoptarea rapidă a unui alt mindset, de tehnologie, platforme, instrumente noi, alte abilități.

Ironia face că în februarie am ținut workshopuri despre Learning Agility. La o lună după aceea, a trebuit să demonstrăm toți acest concept.”

Georgeta a răspuns câtorva întrebări despre felul în care ne adaptăm în această perioadă, într-un interviu pentru Manager Express. Recomandăm cu drag și restul interviului! Îl puteți citi aici: https://bit.ly/39L7Rex

#adapting
#enablingchange

Posted in Uncategorized