Interviu Georgeta Dendrino, Managing Director al Interact: “Coachingul ne poate ajuta cu conditia sa vrem ajutor”

“Coachingul ne poate ajuta cu condiția să vrem ajutor. Apoi, e important să ne alegem bine coachul. De câțiva ani au apărut coaches cum apar ciupercile după ploaie, există acest pericol al diletantismului.

Aici recunosc că sînt mai de modă veche: cred în medicul care a studiat medicina pe bune, în psihologul care a făcut studii, a dat examene, fără să dea bani pentru o diplomă, în inginerul care construiește un pod după ce a învățat mult timp cum trebuie să facă lucrurile.

Un alt aspect important este să fim dispusi să ne construim o anumită disciplină personală de care să ne ținem. Schimbările nu se întâmplă peste noapte, ele cer consecvență, răbdare. Un coach te poate ghida, ajuta să găsești calea cea mai bună pentru tine, poate să fie lângă tine când ai nevoie, dar tu trebuie să mergi pe acea cale.”

Georgeta Dendrino a răspuns câtorva întrebări despre coaching, autocunoaștere, disciplină și dezvoltare personală în general, într-un interviu acordat pentru portalresurseumane.ro. Citește-l în întregime aici: https://bit.ly/2Eote9D

Posted in Uncategorized