Curs de limba engleză – Developing Business Communcation©

Descriere detaliată

Lucrăm într-un mediu din ce în ce mai globalizat, iar comunicarea în engleză este la ordinea zilei pentru cei mai mulți dintre noi. Și totuși, uneori situațiile cu care ne confruntăm presupun o foarte bună cunoaștere a acestei limbi și a vocabularului specific: prezentări, negocieri, programe de dezvoltare, ședințe cu vorbitori din diverse țări. Dacă vrei să iți îmbunătățești nivelul de engleză și astfel să te simți mai confortabil în situațiile descrise mai sus, te invităm la cursul practic Developing Business Communication©.

Mai exact…

Cursul reprezintă un instrument folositor pentru îmbunătățirea nivelului de engleză până la nivel intermediar-avansat, și include toate tematicile de gramatică și vocabular de care participanții au nevoie pentru a gestiona situațiile din viața profesională. Gramatica este predată prin exersarea temelor din sfere precum: ședințe, negocieri, marketing, vânzări sau conducerea unei afaceri. Vocabularul asociat se asimilează prin activități cum ar fi livrarea de scurte prezentări, exerciții scrise sau jocuri de rol.

Participarea la acest curs oferă informațiile necesare pentru a vă face interacțiunile în engleză dinamice, persuasive și expresive. Cursul include o evaluare a nivelului inițial și două evaluări pentru măsurarea progresului.

În urma cursului vei putea:

• să porți cu ușurință conversații diverse pe o gamă largă de teme profesionale

• să abordezi situații de comunicare cu grad mai mare de complexitate – negocieri, tratarea unui client nemulțumit, etc

• să facilitezi o ședință

• să susții prezentări în fața unui public divers

• să iți exprimi opiniile folosind un limbaj diplomat

• să vorbești despre experiența profesională sau despre situații din trecut folosind vocabular și structuri variate

 

Cui i se adresează cursul?

Acest curs reprezintă cea mai buna alegere pentru cei care nu au participat la un program specializat în limba engleză, dar care o pot folosi la un nivel satisfăcător în sarcinile de serviciu curente.

 

Detalii curs:

• durata: 45 ore, împărțite în 30 sesiuni de 1.5 ore

•  traineri: Oana Macroiu/Oana Iscru/Alexandra Munteanu

•  când: ½ sesiuni/săptămână, după ora 18:00

 

 

 

Posted in Uncategorized