Certificare Emergenetics® 16-18 Mai


GET YOUR EMERGENETICS® CERTIFICATION

 

În perioada 16-18 mai 2018 organizăm o nouă Certificare Emergenetics®.

Ce este Emergenetics®?

Emergenetics® este o modalitate dovedită științific de a recunoaște modelele de gândire și comportament pe care oamenii le folosesc în mod uzual. Aceasta este o abilitate necesară, pentru că noi, ca indivizi, avem diverse roluri pe care le îndeplinim la capacități diferite, în funcție de spațiul în care ne aflăm.

Acasă poți fi părinte, la locul de muncă – manager, în cadrul unui curs – student, în comunitate – leader. Indiferent unde te-ai afla, toți facem același lucru – creăm relații. Iar calitatea relațiilor ne influențează performanța.

Analiza Emergenetics® are la bază un test complex de personalitate, ce îmbină perspective oferite de neuro-științe cu instrumente psihometrice pentru a identifica patru preferințe de gândire — analitic, structural, social și conceptual — și trei factori comportamentali — expresivitatea, asertivitatea și flexibilitatea.

Emergenetics® la nivel global

 

Emergenetics® – neuro-știința pentru dezvoltarea talentelor

”Care sunt principalele 3 motive pentru a participa la acest curs?

Corporațiile folosesc Emergenetics® pentru a transforma modul de lucru al angajaților și al echipelor.

Emergenetics® poate fi incorporat în programele de dezvoltare a talentelor. În momentul în care un manager are in față profilurile colegilor săi, va putea, în funcție de acestea, să aloce sarcini acolo unde există cel mai mare potențial pentru îndeplinirea lor în mod eficient.

Care sunt punctele forte ale progamului?

Emergenetics® a fost realizat pe baza unor cercetări în domeniul neuroștiințelor, ce au fost distinse cu premiul Nobel.

Puncte forte:

  • Te ajută să ai o mai bună înțelegere de sine precum și a celor cu care interacționezi.
  • Îți oferă detalii despre felul în care partenerii, clienții și competitorii procesează informația și despre cum reacționează.
  • Te ajută să identifici legăturile dintre punctele forte ale angajaților și obiectivele companiei, astfel încât să poți oferi servicii îmbunătățite, să crești vânzările, să faci marketing și cercetare în profunzime și să desfășori procese mai eficiente.
  • Te ajută să alcătuiești echipe performante pe baza compatibilității între profilele individuale.
  • Te ajută să gestionezi conflictele.”

Un interviu cu Georgeta Dendrino, managing director Interact

 

Exemple de aplicare a Emergenetics®

MillerCoors a creat un program personalizat de leadership folosind Emergenetics®. Leadershipul companiei la nivel global e gestionat acum prin acest program.

Western Union a implementat un program global de învățare, care a fost și premiat, și care a avut impact asupra a 3.500 de angajați până în prezent. Programul a fost creat pentru a transmite valorile companiei angajaților din call center și din centrul de transfer monetar. 95% dintre participanții la program au dezvoltat abilități noi și 98% ar recomanda programul și altora.

American Airlines au folosit Emergenetics® în timpul fuziunii cu United Airlines și continuă să folosească Emergenetics® pentru dezvoltarea leadershipului și crearea echipelor performante. De la începutul lui 2015 peste 10.000 de angajați au trecut prin Emergenetics®.

IHS Markit are zeci de mii de angajați în toată lumea și folosește Emergenetics® pentru a crea echipe performante cu oameni de pe toate continentele. Emergenetics® îi ajută să lucreze mai eficient și colaborativ, în ciuda barierelor geografice. Între mai și octombrie 2015 au ținut 73 de întâlniri virtuale ale colegilor de echipă, cumulând 1.500 de persoane din 32 de țări.

Testimoniale

Cursul de certificare Emergenetics a fost o ocazie foarte bună de a cunoaște acest instrument de analiză comportamentală și de a-l înțelege în profunzime pentru că în cele 3 zile dinamice și pline de informații valoroase am aflat în câte modalități se poate aplica.

Pentru organizația din care fac parte vor conta mult analizarea și discutarea profilelor în workshop: este important să știi cine ești și cum funcționează creierul tău și, la fel de valoros, este să afli cum funcționează și ceilalți (familie, colegi, sefi) și asta te ajută enorm în interacțiunile cu ceilalți, în formarea echipelor într-un mod armonios. Pe mine m-a ajutat mult să înțeleg în profunzime relațiile pe care le am cu ceilalți și să le ajustez în cunoștință de cauză. Însă am văzut și cum se poate aplica constructiv și eficient în coaching. Foarte faină experiența, abia aștept să aplic efectiv :)”

Alexandra Sucioaia, HR Development Responsible, Carrefour România.

”Certificarea Emergenetics îmi oferă perspective valoaroase pentru fiecare rol pe care îl am: coach, soț, prieten, etc. Reușind să mă accept așa cum sunt și să conectez asta cu preferințele mele de gândire și de comportament, ajung să mă mențin mereu energic.

Transformarea potențialelor puncte slabe în puncte forte este extrem de utilă în propria dezvoltare: interacțiunile zilnice, stabilirea obiectivelor precum și înțelegerea diferențelor dintre mine și ceilalți cu scopul de a le transforma în atuuri.”

George Agafiței, Senior Trainer Interact

”Descoperind Emergenetics, mi-am dat seama cât de puternic este ca instrument. Poate fi un real avantaj competitiv pentru managerii care îl aplică pentru că utilizează la maxim diversitatea echipelor pe care le conduc.

Fie că vorbim despre decizii strategice în formarea echipelor de top sau despre traininguri în management, comunicare și teambuilding, Emergenetics poate face diferența.”

Mihai Zant, Consultant Interact

 #enjoydiscovering
#enjoytoday

Posted in Uncategorized