2018…mai mult sau mai puțin

2018…mai mult sau mai puțin

Vă dorim mai întâi să aveți un an nou minunat, să fiți bucuroși, plini de energie, sănătoși, să creați pentru voi momente atât de placute încât să vă taie respirația.
Ianuarie reprezintă pentru mulți un nou început; a fost la propriu un început deja altfel față de alți ani și a adus celor din București zile însorite, mai calde decât normal – iar asta a fost o surpriză plăcută.
Pentru alții, începutul de an este un moment în care își propun să se oprească din ceva.

Prin urmare, unii dintre noi își propun să meargă mai mult la sală, alții să mănânce mai puțin, unii să lucreze mai puțin, alții să lucreze mai înțelept, unii vor să călătorească mai mult, alții să se plângă mai puțin, unii să îndrăznească mai mult, alții să fie mai puțin victime și să se afirme, să se responsabilizeze mai bine, unii vor să intre într-o relație mai bună, alții vor să se dezvolte pe ei mai mult și așa mai departe.

Noi vă propunem să vă acordați puțin timp și să vă gândiți cum vreți să fie anul pentru voi – experiența ne arată că atunci când ne dorim ceva foarte tare, când facem eforturi în acea direcție, universul complotează ca acel ceva să se întâmple.

Exact ca trenul pe șine, și noi vom merge în direcția pe care ne-o dorim. Iar stabilirea direcției nu ne limitează, dimpotrivă, ne dă loc pentru creativitate, ne lasă spațiu de a improviza, de a fi spontani (având în același timp scopul clar în minte).

Noi, la Interact, ne dorim să te susținem prin:

Cursurile pe care le facem:

  • Top Management, Middle Management, First Line Management
  • Dezvoltarea abilităților: Decision Making, Creativity, Communication, Sales, Finance for Non-Finance, Presentation Skills, Conflict Management, Change Management, Conducerea unui business

Calendarul de cursuri Open.

Workshopuri interactive:

  • Strategic Thinking
  • Mount Everest
  • Disruptive Thinking
  • Agility
  • Teambuildings
  • Meeting of the Minds (Emergenetics®)

Programe experiențiale:

Coaching, Executive coaching (metoda Insead – ne bucurăm că sîntem singurii în acest moment educați în această metodă)

Mentoring

Cursurile de comunicare în diverse limbi străine:

  • Engleză
  • Franceză
  • Spaniolă
  • Germană
  • Portugheză
  • Italiană
  • Română

Cursurile de adaptare culturală (dacă lucrezi cu oameni din diverse țări)

Certificările pe care le vom organiza (Emergenetics va fi în prima parte a anului, dar te ținem la curent și cu altele).

Vezi soluțiile noastre în detaliu

 

Deschiderea noastră și dorința de a fi alături de tine, de a construi pentru tine programe adaptate special.

Capacitatea de a aduce pentru tine oameni din alte țări care să susțină anumite inițiative și să dea oamenilor din firma ta alte perspective.

Cunoștințe testate la nivel local și internațional (avem parteneri internaționali, colaborăm cu firme mari din alte țări, am studiat la cele mai bune școli de business din lume).

Perspective noi, în pas cu vremurile (lucrăm și cu tineri millennials pentru a ne provoca mereu modul de gândire, colaborăm cu diverse facultăți; nu trece o zi fără să citim, să ascultăm ceva legat de tendințele din lumea în care trăim la nivel de business, dezvoltare personală, antreprenoriat, educație, training, coaching, psihologie, neuroștiință).

Aici, la Interact, ne propunem ca anul acesta să ne bucurăm mai mult de ceea ce sîntem, de cum sîntem, să investim în continuare în dezvoltarea noastră, să fim alături de tine și să te susținem ori de câte ori vii către noi cu o nevoie. Orice nevoie ar fi, o vom trata ca fiind specială pentru că tu ești pentru noi foarte special.

Oricare ar fi dorințele tale pentru acest an nou, fie că sînt mai mici sau mai mari, mai îndrăznețe, îți urăm să te bucuri de ele, să le îndeplinești, și să #enjoy toate celelalte oportunități care îți apar în cale. Noi vom fi aici ca să te susținem în dezvoltarea ta pentru a fi un om mai bun, un lider mai bun.

 

Mulțumim!

#enjoylearning
#enjoydiscovering
#enjoytoday
#enjoy2018

Posted in Uncategorized