“Businessul ca preocupare mentală – 24 de ore, 7 zile din 7”, Revista Cariere – iunie 2016

A hotărât să lucreze în domeniul dezvoltării personale, mai exact în zona de Executive Coaching, deoarece îi place să interacționeze cu oamenii. Și-a dorit mereu să îi ajute pe alții să devină mai buni, dar, în aceeași măsură, a investit timp și bani pentru a fi și ea mai bună, mai bine pregătită. De multe ori a primit din această cauză eticheta de om care muncește exagerat de mult, dar Georgeta Dendrino, Managing Partner Interact, crede că fără curiozitate și dorința de a te autodepăși nu poți reuși.

Pentru ea, alegerea drumului parcurs în carieră a fost făcută în primul rând în funcție de pasiunile ei, de abilitățile pe care le deține.

S-a orientat către zona de executive coaching, deoarece crede că are cunoștințele și experiența potrivite. În plus, zona de dezvoltare personală a preocupat-o dintotdeauna. A lucrat, astfel, cu oameni de diverse vârste, naționalități, cu diverse niveluri de experiență. „Cred foarte mult că dezvoltarea individului, preocuparea pentru a fi mai bun în fiecare zi contribuie la o societate mai bună, la dezvoltarea acesteia.”

 

Citeste mai departe.

Un interviu cu Georgeta Dendrino, Managing Partner, Interact