Summer is here but not for long…

news 05/08/2015

Interviu Oana Radu, Organizational Development Manager Heineken

Sunt o persoana care iubeste viata. In plus, imi plac foarte mult oamenii pentru ca intotdeauna am avut de invatat ceva de la fiecare indiferent ca era gradinar in satul in care am crescut, barman intr-o insula in Filipine sau Global Head of HR la Milano.

…citeste mai mult

Reviews you can trust – “Thinking fast and slow”Pentru mine a fost de ajuns sa stiu ca a castigat premiul Nobel pentru economie, stiind ca domeniul lui este psihologia, pentru a citi cartea. Mi-a placut foarte mult maniera lui bine documentata si informata de a prezenta idei si concepte destul de abstracte precum cognitia si modelul de decizie uman. Mi-a fost de ajuns sa citesc ca este considerata de catre Wall Street Journal, New York Times una dintre cele mai bune carti despre gandire scrise vreodata.

…citeste mai mult

Ideile nu sunt “valuta forte” pentru toata lumea

Ce vreau sa spun cu asta? Ca fiecare dintre noi tranzactioneaza ceva, iar acel ceva este moneda pe care o oferim la schimb in momentele de interactiune cu ceilalti, de conectare. Unii vorbesc despre intamplari, altii cauta emotii, iar unii dintre noi sunt preocupati de idei. E una din modalitatile prin care ne alegem prietenii si ne cimentam relatii si cu siguranta este o preferinta, care vorbeste despre cat suntem de diferiti, ceea ce pana la urma face totul atat de interesant in jur.

…citeste mai mult

Intors pe dos – manualul de inteligenta emotionala pentru mari si mici 

Daca v-ati uitat in oferta de filme a verii si va doriti doua ore relaxante in sala de cinema, care sa va amuze, sa va emotioneze, dar sa va lase cu si cu o tema de gandire, atunci mergeti sa vedeti Inside Out (Intors pe dos), cel mai recent film de animatie de la Pixar. Studioul este cunoscut pentru productiile sale inovatoare si jucause si pentru faptul ca reuseste sa imbine povestea, personajele memorabile, umorul si lectiile de viata intr-o maniera placuta atat de cei mici, cat si de cei mari. Inside Out are toate aceste ingrediente, si ca intotdeauna, este admirabil cat de bine le reuseste dozajul pentru a crea o poveste in fond simpla – o familie tipic americana se muta dintr-un orasel de provincie in marele San Francisco, ceea ce o bulverseaza pe Riley, fiica lor de 11 ani. Daca insa va era dor de profunzimea unor Toy Story sau Wall-E, nu va lasati inselati de simplitatea povestii, ci lasati-va in schimb purtati in calatoria de transformare si autodescoperire a lui Riley, impreuna cu adevaratele personaje principale – emotiile ei fundamentale. 

…citeste mai mult

Chocolate factory 

“Do you like chocolate?”

Atunci cum ti-ar placea sa conduci o fabrica care produce ciocolata, sa fii parte din echipa de cercetare si dezvoltare sau sa fii parte intr-una din cele 4 divizii care dezvolta un sortiment de ciocolata? Cum ti-ar placea ca timp de 3 ore sa fii antrenat(a) intr-o simulare care redefineste realitatea si care te transpune in pielea unui angajat, manager sau membru din board cu preocupari diverse si care trebuie sa ia decizii rapide si de calitate astfel incat sa regandeasca intreaga afacere si sa propuna solutii pentru a o salva de la faliment???

 

…citeste mai mult

  Str. Caloian Judetu nr. 3A sector 2, cod postal 031111

Telefon/Fax +40 21 326 81 70 Email: [email protected] Web: www.i-interact.ro

 

 

 

 

Posted in Uncategorized