Chocolate Factory

“Do YOU like chocolate?”

Atunci cum ti-ar placea sa conduci o fabrica care produce ciocolata, sa fii parte din echipa de cercetare si dezvoltare sau sa fii parte intr-una din cele 4 divizii care dezvolta un sortiment de ciocolata? Cum ti-ar placea ca timp de 3 ore sa fii antrenat(a) intr-o simulare care redefineste realitatea si care te transpune in pielea unui angajat, manager sau membru din board cu preocupari diverse si care trebuie sa ia decizii rapide si de calitate astfel incat sa regandeasca intreaga afacere si sa propuna solutii pentru a o salva de la faliment?

Jocul Chocolate Factory te ajuta sa intelegi efectele pe care cuvintele si actiunile le pot avea asupra felului in care ne simtim si actionam in organizatie, rolul liderilor in a creiona si a schimba cultura, impactul sub-culturilor precum si legatura dintre valori, comportamente (cultura) si performanta.

Povestea: Fabrica de Ciocolata se confrunta cu probleme – rezultate financiare proaste, riscuri operationale si probleme legale care pun in pericol brand-ul. De asemenea apar oportunitati si riscuri care trebuie evaluate si prioritizate.

Prin urmare, board-ul cere echipei de management precum si liderilor celor 4 divizii si a diviziei de cercetare si dezvoltare sa vina cu o lista scurta de actiuni care ar garanta ca planul financiar va fi indeplinit iar succesul pe termen lung garantat. Cele mai bune actiuni vor primi un bonus. Dilemele sunt multe si dificile iar modul de comunicare, de luarea deciziilor si impactul valorilor intr-un timp scurt si sub presiunea cifrelor negative sunt o parte dintre probleme cu care se confrunta liderii companiei.

I Interact with you

Posted in Uncategorized