Summer Experience cu Interact

De ce o experienta de invatare pentru elevi, vara?

V-ati intrebat vreodata cum ar putea copilul dumneavoastra deprinde acele abilitati care il vor ajuta in cariera si pe care nu intotdeauna le exerseaza in mediul educational formal?

V-ati intrebat vreodata in ce sa investiti pentru a adauga valoare studiilor copilului dumneavoastra?

Ati cautat de-a lungul timpului tabere sau scoli de vara care pe langa activitati foarte fizice sau specifice de imbunatatire a unei singure abilitati sa contina mai multe elemente atat de stimulare intelectuala cat si amuzante?

Traim intr-o perioada din ce in ce mai aglomerata, rapida si plina de informatie, mai buna, mai putin buna dar care ne ocupa timp si energie. Toate acestea ne afecteaza modul in care interactionam, comunicam cu atat mai mult pentru generatia tanara. Sistemul educational are lacune mai ales in ceea ce priveste practica, exersarea unor instrumente sau notiuni si poate fi deficitar in oferirea unui cadru prielnic pentru autodescoperire si cunoastere. Rolul acesta poate fi suplinit prin activitati extra scolare care ar schimba perspectiva elevilor si i-ar determina sa aloce mai multa energie si atentie lucrurilor practice.

Vacantele de vara sunt un prilej ideal pentru a cauta acele pasiuni, talente care vor ghida generatiile viitoare in a-si gasi cariera potrivita si vor contribui la evolutia umanitatii. Scoala de vara este un pas in aceasta directie, este o oportunitate relaxanta dar si educativa de a construi educatia cu care copilul iese in societate.

Asa s-a nascut Summer Experience, in urma unor intrebari si preocupari ale unor parinti care cred cu putere ca investitia cea mai buna este in tine insuti/insati si ca vara trebuie sa fie despre evolutie si dezvoltare nu doar relaxare.

Astfel, Interact Romania organizeaza intre 4 si 8 august o experienta inedita de invatare – o saptamana intensiva, interactive si distractive unde punem la dispozitia adolescentilor (de preferat elevi intre 14-18 ani) instrumente de dezvoltare personala recunoscute pe plan international dar adaptate acestui public diferit. Seminariile vor fi diverse de la Creativitate si Gandire critica la mini seminarii de improvizatie si leadership, de la neurostiinta la arta conversatiei si vorbitul in fata unui public larg. Pe langa aceste activitati practice si aplicabile vom avea invitati surpriza care vor aduce un plus de savoare si autenticitate intregului program.

La sfarsitul acestei saptamani elevii vor pleca cu cunostinte noi, abilitati noi, instrumente aplicabile si de ce nu, cu noi prieteni.


I Interact with you

Posted in Uncategorized