Archive
Articole Interact

Editia de anul acesta a Brain Summit – conferinta internationala a partenerilor nostri de la Emergenetics® – a stat sub semnul viitorului. Pornind de la tema propusa, Emergineer Your Future, prezentarile si discutiile participantilor au revenit mereu si mereu la lumea spre care ne indreptam si cum ii vom face fata, care sunt provocarile si oportunitatile ce ne asteapta, atat la nivel profesional, cat si la cel personal.

Un subiect inevitabil a fost nivelul de implicare si angajament si criza talentului, doua aspecte in stransa legatura, mai ales din punctul de vedere al oamenilor de HR si al managerilor in general. Iata cateva statistici ce ridica semne de intrebare privind viitorul companiilor:

-        Angajamentul continua sa fie la cote minime de 15 ani – de exemplu, 50% dintre americani doar isi tolereaza jobul, si numai 15% dintre ei se considera cu adevarat implicati

-        Conform Linked In, 83% dintre manageri considera ca talentul este prioritatea numarul 1 si 92% dintre angajatori se asteapta ca va creste competitia pe piata talentului, conform unui studiu Mercer

-        Conform companiei de recrutare GreenJobInterview, costul mediu al unei greseli de recrutare poate fi de 30% din castigurile potentiale ale unui angajat in primul sau an, si pana la 80% din rotatia personalului se datoreaza greselilor de recrutare

In acest context, prin prezentarea cu care a participat la Brain Summit, Interact a propus o perspectiva ce poate fi de folos atat oamenilor – fie ca sunt angajati, candidati sau antreprenori, cat si angajatorilor, si anume definirea unei strategii de inovare personala.

Asadar, care este contextul in care operam? Traim intr-o lume VUCA, ceea ce pare ca nu mai este o surpriza pentru nimeni. Volatilitatea, nesiguranta, complexitatea si ambiguitatea sunt la ordinea zilei. Paradoxul dintre nesiguranta locului de munca si longevitatea in crestere este doar unul dintre paradoxurile realitatii profesionale. La fel este si opozitia aparenta dintre timpul tot mai limitat si nevoia de scurtaturi, pe de-o parte, si nevoia de a da un sens mai profund lucrurilor, activitatii noastre, de a atinge un echilibru intre viata profesionala si cea personala, pe de alta parte. Si, ca si cum lucrurile nu ar fi suficient de complexe, inovatia este regula, nu exceptia.

Ce este de facut? Probabil nimic, la modul general, si totul, la nivel personal. Deoarece in cei mai multi dintre noi nevoia de stabilitate coexista cu cea de nou si adaptare, atunci unul dintre raspunsurile posibile la aceasta criza moderna este crearea unei identitati profesionale stabile. In anii ’90 exista o serie de carti de business numite ‘Portable MBA’ – un alt produs al culturii de tip fast-food. Cum ar fi daca am numi aceasta identitate profesionala a noastra ‘sinele portabil’? Cum ar arata el? Cum l-am construi?

Iata cateva elemente ale puzzle-ului :

-        Cunoaste-te pe tine insuti – da, exact, chiar celebrul indemn din Antichitate. Care e povestea ta ? Ce iti pune in miscare emotiile – atat cele negative, cat si cele pozitive? Pentru ce te-ai da jos din pat? Care sunt preferintele tale de gandire, de comportament si ce instrumente folosesti pentru a le descoperi si gestiona?

-        Defineste-ti alte versiuni potentiale ale sinelui. Cine esti tu ideal? Jucaus? Aspirational? Temut? Ascuns?

-        Adopta o strategie de inovare personala. Implica-te in noi activitati, creeaza noi conexiuni, noi relatii. Spune povestile tale – de unde vii, ce ai cules pe drum, spre ce si cine te indrepti.

O tema ca aceasta naste mai multe intrebari decat raspunsuri, dar, revenind la invataturile anticilor greci, din exercitiul intrebarilor se contureaza de multe ori si solutiile. Fie ca este la nivel personal, pentru a sti mai bine ce tip de parcurs profesional ti se potriveste si cum sa fii in echilibru cu tine insuti, fie ca este la nivel organizational, pentru a atrage si retine talentul, un astfel de demers poate fi benefic.

Read More

Acum câțiva ani, când am sărit prima și singura dată cu parașuta, am avut senzația că, din acel moment, nimic nu mi se va mai părea greu de făcut în viață. Îmi amintesc că am sunat-o pe o colegă și prietenă și i-am spus: “Ce V.U.C.A. (Volatility, Uncertainty, Complexity, Ambiguity), ce schimbare, ce criză?! Să sari cu parașuta, să vezi ce înseamnă să stai pe marginea avionului și să sari în gol! Nimic nu se compară cu a sări de la 4.000 de metri! Dacă poți face asta, poți face orice!”

Mi-am pus vreo două-trei poze în birou și acasă, ca să îmi amintesc, în momentele grele, de senzația de atunci, pentru a le depăși mai ușor. În cea mai mare parte a timpului, funcționează să văd pozele și să intru puțin în starea de atunci.

Mi-am amintit de toate acestea acum câteva zile, când vorbeam cu un coleg despre un workshop de gândire strategică și despre originea cuvântului strategie (grecescul „strategos”, care semnifică titlul acordat celor 10 magistrați supremi aflați la conducerea Atenei).

Pozele îmi amintesc de teama amestecată cu îndrăzneală, cu dorința de a reuși, de a risca, încrederea pe care am avut-o atunci în mine… Ajută, de cele mai multe ori.

Toate acestea presupun însă, pe lângă abilitatea de a vedea lucrurile de sus, din avion, și capacitatea de a implementa. Într-o polemică pe care o am de ceva vreme cu un client (în legătură cu “Execution” a lui Ram Charan), l-am contrazis de multe ori. Însă înclin tot mai mult să-i dau dreptate: fără execuție, fără a sări, a deschide parașuta, a ateriza conform instrucțiunilor, poți să strici foarte multe, inclusiv la tine însuți.

Citeste mai departe.

Un articol de: Georgeta Dendrino, Managing Director – Interact

 

Read More

Pentru a intelege ce curs de limbi straine ti se potriveste, este important sa-ti definesti obiectivele personale, iar acest lucru nu este intotdeauna atat de evident pe cat pare. In general, avem clienti care doresc sa-si imbunatateasca nivelul conversational, sa-si sistematizeze notiunile de gramatica sau sa-si extinda vocabularul de business, dar nevoia din spate poate fi diferita – prezentari catre clienti sau parteneri? Un nivel de incredere in sine mai scazut? Calatorii de afaceri? Limba oficiala a companiei? O promovare? Acestea sunt informatii relevante pentru adaptarea cursului.

Intr-o grupa nevoile de invatare sunt diverse, asa ca metoda Interact le atinge pe toate in diverse momente ale lectiei. Astfel, intotdeauna exista o parte introductiva cu obiectivele sesunii si o activitate de incalzire ce urmeaza principiul ‘short and sweet’. Ne propunem in aceasta faza implicarea participantilor si deconectarea lor de mediul normal de lucru. In mare, agenda cursului urmeaza o structura de business, cu teme de interes general, cum ar fi sedintele sau comunicarea pe e-mail, dar continutul fiecarei lectii este adaptat industriei si nivelului particpantilor. De exemplu, aceeasi competenta lingvistica – exprimarea unui punct de vedere intr-o maniera politicoasa – poate fi introdusa prin resurse diverse: un podcast, un articol sau o imagine sugestiva. Partea practica acopera 70% dintr-o sesiune si include jocuri de rol, discutii facilitate, prezentari sau mici proiecte.

De-a lungul timpului am constatat ca, cel putin in acest spatiu cultural, metoda comunicativa ce imbina accentul pe conversatie cu o structura foarte clara a cursului, pornind de la un manual bine ancorat in realitatile de business, pare sa functioneze cel ma bine. In cazul nostru, am ales sa dezvoltam cate un set de manuale proprii pentru fiecare limba si nivel, pe baza experientei noastre de 20 de ani si integrand continutul cel mai relevant pentru clientii nostri. Aceasta strategie insa nu exclude nicidecum originalitatea si creativitatea, pentru ca fiecare trainer imprima stilul sau in designul si livrarea sesiunilor.

 

Un articol de: Alina Doica, Business Associate, Trainer – Interact

Read More

O echipă formată din manageri de top participă, la finalul lunii august, la prima ediție a programului Journey to Your Inner Self, organizat de compania Interact. Ei vor merge pentru trei zile la Delphi, unde nu vor chestiona oracolul despre viitorul lor, ci vor fi provocați să afle singuri ce pot face pentru a performa în business. Pe parcurs, facilitatorii procesului sunt Georgeta Dendrino şi doi colegi de-ai săi de la Interact.

Abilitatea de a lucra și de a gestiona oameni din diverse culturi, capacitatea de adaptare rapidă la diverse cerințe ale businessului, de a fi în pas cu tendințele impuse de progresul tehnologic și cerințele mereu diferite ale pieței, de a gestiona diverse generații, inclusiv una de oameni foarte tineri care nu au răbdare și pot pleca repede sau se pot răzgândi – toate acestea cer lideri cu diverse calități și personalități. Lideri flexibili, care se pot adapta ușor.

Aceste tendințe la nivel global, dar care există și în România, precum și alte considerente au determinat managementul companiei Interact să gândească un program pentru top manageri, care să îi ajute în noul context de business.

„Am auzit foarte des clienți din resurse umane care spuneau că vor altceva, programe diferite, diferențiatoare. Cu cât oamenii din business au mai multă experiență, cu cât sunt mai sus în organizații, cu atât au fost expuși la mai multe programe de învățare, de dezvoltare. Nu e tocmai ușor să mai poți ține un om din top management într-un curs de două zile în clasă”, spune Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

Astfel, ea împreună cu echipa au planificat un proiect care constă într-o călătorie inițiatică la Delphi. De ce Delphi? Este o metafora, de fapt. Oracolul din Delphi avea scris pe frontispiciu: Cunoaște-te pe tine însuți!

„Vrem să ajutăm la o abordare globală a afacerii, vrem ca oamenii să fie în măsură să înțeleagă toate funcțiunile unui business, chiar și într-un mediu «in vitro» pentru început”, spune Georgeta Dendrino.

Citeste mai departe.

Un articol de: Georgeta Dendrino, Managing Director – Interact

Read More

Am organizat recent un teambuilding inedit. Clientul își dorea o intervenție care să implice aproape toată echipa sa de 80 de oameni în urma căreia să crească coeziunea grupului, să-i ajute pe participanți să se cunoască mai bine și nu în ultimul rând, să dezvolte spiritul de colaborare într-o echipă diversă din punct de vedere funcțional. O așteptare deloc inedită până aici.

Totuși clientul nu-și dorea doar activități simple sau jocuri de teambuilding clasice prin care să atingă aceste obiective. Voia un eveniment care să creeze memorabilitate și care să lege timpul și efortul investit de oameni de ceva semnificativ, memorabil și de valorile în care oamenii și compania cred.

Cuvintele cheie pe care le-am auzit erau legate de impact asupra mediului, asupra comunității, rost și înțeles.
Asta ne-a ajutat pe noi să formulăm un set de întrebări la care am încercat să găsim răspuns:
Cum pot 80 de oameni să aibă un impact asupra mediului și naturii altfel decât printr-o simplă acțiune de ecologizare a unei zone?
Cum poate un grup de 80 de oameni să aibă un impact asupra unei comunități mari de oameni?
Cum poate un astfel de grup să investească timp și efort într-un mod memorabil aducând o contribuție cu care să se mândrească mult timp de acum încolo?

Până la urmă era nevoie să găsim un concept care să îi provoace pe oameni la o activitate reală de echipă care să dea un înțeles profund contribuției lor și care să lase o moștenire în timp a efortului depus.

Folosindu-ne resursele am găsit un loc, o organizație și niște oameni care întruneau toate aceste dorințe. În parteneriat cu Parcul Național Piatra Craiului și echipa lor de rangeri am creat un eveniment în care echipa clientului a contribuit direct și indirect la marcarea și semnalizarea a 150 de km de piste de biciclete de teren într-unul dintre cele mai frumoase parcuri naționale din România.

Provocarea pentru participanți a constat în a se organiza pentru a marca și a semnaliza ei înșiși 30 de km de piste într-o singură zi de lucru.
Contribuția a constat în dezvoltarea infrastructurii de ecoturism într-un parc național relevant, cu impact atât asupra comunității locale, cât și a comunității de turiști și pasionați din domeniu.

În același timp, participanții au lăsat o moștenire sustenabilă pentru că ei sau vizitatorii parcului vor putea vedea sau revedea în timp numele și menționarea contribuției lor pe fiecare marcaj la care au muncit împreună.

E un proiect cu care ne mândrim datorită impactului pe care l-a avut dar și a complexității care a stat în spatele acestuia. A fost vorba de organizări de deplasări cu trenul și mașini, studii de management de risc, organizare logistică, crearea unui mediu provocator de colaborare și muncă în echipă și multă energie pe care împreună cu participanții am depus-o în ceea ce noi numim a teambuilding with a meaning.

Read More

Cum te cheamă?

Care este numele tău?

Cum te numești? – sunt întrebări pe care pare că le știm dintotdeauna. Iar răspunsul la ele pare atât de clar în mintea noastră. De la primele cuvinte rostite învățăm să ne spunem numele – dar știm noi oare adevăratul răspuns la întrebarea „Cine ești?”

Să ne oprim o clipă asupra acestei interogații. Să stăruim asupra întrebării și să o lăsăm liberă înăuntrul nostru, să sondeze, să afle, să caute ceva mai mult decât simpla aparență a identității bine definite social.

Aceasta a fost și propunerea companiei Interact Business Communications prin evenimentul care a avut în centru lansarea proiectului Journey to the Inner Self și care, după cum aveam să aflăm pe parcurs, nu era „nu eveniment obișnuit”. Găzduiți de Point – și de o creatură aproape umană, ciudată, îmbrăcată în latex, ca un scafandru care e gata să te tragă după el în adâncuri grupurile de invitați coboară în subsol. Așezați pe scaune față în față, oamenii se privesc. Scafandrul are microfon și puteri de magician, e peste tot, își modifică vocea, dansează ciudat și frenetic. E prezent și ne imprimă o prezență conștientă în acest subsol – eu și ceilalți, noi – un raport pe care, în această atmosferă l-am resimțit mai acut, mai viu.

Atenția a fost curând deturnată asupra noastră, ca indivizi purtători de identitate. Scafandrul-scamator cere, parcă la întâmplare, unora dintre noi să se prezinte. Cine ești? Ce faci? De ce ești aici? …să vorbim despre noi, să punem în cuvinte câteva informații simple, să facem o sinteză a ființei noastre. Acesta a fost începutul unor schimburi de replici autentice, pe care le recunoșteam. Viețile noastre erau aproape aceleași, cu mici variabile – noi eram aceiași. Deci cine sunt eu? Eu ce voi răspunde la întrebările despre mine? Ce anume din mine e mai important, ce mă definește, ce mă deosebește? Numele sau oare ceva mai profund, mai ascuns, ceva la care nu avem acces decât dacă plonjăm în interiorul ființei noastre, trecând peste temeri și peste piedici, de multe ori, autoimpuse. Să ne recunoaștem și să ne asumăm fiecare latură a identității noastre, a individualității noastre – nu putem depăși acele personae pe care le întruchipăm, nu putem da jos de tot măștile pe care le purtăm zi de zi – ele ne asigură existența cu noi înșine și cu ceilalți, prin ele respirăm. Dar trebuie să devenim conștienți de ele, să fim sinceri cu noi înșine, să ne demascăm, să îndrăznim să devenim vulnerabili pentru a atinge acele puncte fine pe care se articulează sinele.

În această aventură de cunoaștere am fost călăuziți pentru a ne da seama de importanța cunoașterii de sine, pentru a conștientiza că o mai bună cunoaștere a noastră este un instrument cât se poate de folositor în interacțiunile cu ceilalți. „Cunoaște-te pe tine însuți!” stă scris pe frontispiciul Templului din Delphi – iar această scurtă călătorie (acest „Journey to the inner self”) a produs în toți cei prezenți o emoție conștientă, care a condus la analiză și, mai ales, la autoanaliză. Nu a mai contat că printre noi se aflau actori, cu replici, cu roluri învățate – noi eram acolo, la fel de actori, dar la fel de sinceri în călătoria noastră, la fel de emoționați, la fel de curioși de noi înșine.

Prin acest eveniment inedit, presărat cu muzică, cu momente amuzante, dar și cu secvențe de o emoție subtilă și efervescentă, Interact a adus în atenție un nou proiect la fel de îndrăzneț. Journey to the Inner Self este conceput pentru cei care sunt fie seniori din top management, fie managerii cu experiență care urmează să intre în board sau pentru cei care urmează să primească o promovare într-o funcție de conducere. Esența acestui program este învățarea experiențială, care va fi prilejuită de o călătorie la Delphi, o călătorie inițiatică permanent asistată de coach-i care îi vor pune pe participanți în fața unor provocări și teste. Acestea vor fi atent analizate în cadrul unor sesiuni de discuții și feedback. Astfel, încercările la care vor face față participanții îi vor conduce pe aceștia către răspunsuri despre sine, răspunsuri utile în îmbunătățirea abilităților de lideri, în dezvoltarea abilităților de comunicare și a inteligenței emoționale, în gestionarea situațiilor de criză din interiorul grupurilor.

Un eveniment neobișnuit pe măsura unui proiect neobișnuit. O abordare modernă a unor probleme care macină conștiința umană dintotdeauna, dar care se fac din ce în ce mai vizibile în timpurile noastre când oamenii lucrează din ce în ce mai mult cu oameni – iar acest lucru înseamnă că lucrează și cu emoțiile lor, cu personalitățile lor atât de eterogene, cu judecățile și prejudecățile lor, cu așteptările și proiecțiile lor. Pentru întâlnirea cu acest inefabil al ființei umane te pregătește un astfel de program – întâlnire întotdeauna surprinzătoare, întotdeauna revelatorie, ca un spectacol cu de toate, ca un eveniment neobișnuit.

Journey To Your Inner Self este un program exeperiențial destinat managerilor cu experiență care urmează să preia un nou rol și talentelor dintr-o organizație care se pregătesc pentru un rol executiv.

Programul urmează modelul unei călătorii inițiatice care presupune o deplasare de 3 zile până la Delphi. În tot acest timp, Interact pune la dispoziția participanților o serie de situații complexe din viața reală, care ajută liderii:

 • să conștientizeze comportamentele contraproductive
 • să gestioneze conflictele interne
 • să abordeze cu încredere și să soluționeze situațiile delicate care, de cele mai multe ori, sunt evitate sau ignorate (probleme atât personale, cât și organizaționale)
 • să dezvolte inteligența emotională

Programul este construit sub forma unui proces de autodescoperire prin experimentare într-un mediu unic și sigur, într-un format de grup coaching care aduce împreună puncte de vedere diferite și soluții practice la problemele identificate.

 

Pentru mai multe detalii despre Journey To Your Inner Self contactați-ne la:

georgeta.dendrino@i-interact.ro

 

Un articol de: Simona Gabriela Noapteș, Trainer Communication Department, Interact.

Read More

„Fii natural, fii tu însuţi!‟, „Fii așa cum eşti tu de obicei!‟. De câte ori nu vi s-a întâmplat să auziți astfel de îndemnuri sau sfaturi?…

Eu cred că dorinţele ori sfaturile acestea pentru autenticitate în stare pură nu pot fi puse în practică în orice împrejurare. Văd adesea în jurul meu oameni înneguraţi, negativi, parcă mereu obosiţi, supăraţi, oameni care parcă au mereu un nor deasupra capului. Dacă e cald, se plâng că e prea cald, dacă plouă, se plâng că plouă, dacă bate vântul, nu e bine, dacă se scoală devreme, sunt obosiți, dacă dorm până mai târziu, au o stare proastă. Când îi întrebi despre asta, îți răspund ceva de genul: „Dar ce, trebuie să fim toţi veseli, să râdem cu gura până la urechi, chiar dacă nu avem motiv?‟.

Nu spun că trebuie să ne comportăm împotriva idealurilor noastre, a valorilor și credinţelor noastre. Ci doar că, uneori, eu-l autentic, naiv, ne face defavoruri. Iată de ce propun să ne manifestăm autentic, dar ţinând cont de contextul în care ne aflăm şi de ceilalţi, nu doar de noi înşine. Ține de eleganță și maniere în afaceri…

Citeste mai departe.

Un articol de: Georgeta Dendrino, Managing Director – Interact

Read More

Un profesor universitar s-a dus la Nan-in, un maestru Zen japonez, din timpul erei Meiji (1868–1912), ca să afle despre Zen. Nan-in i-a oferit ceai. I-a umplut cana, apoi a continuat să toarne. Profesorul se uita uimit cum curge ceaiul pe lângă cană şi, la un moment dat, nu s-a mai putut abţine. „Opreşte-te! Cana e plină! Nu mai ai unde să pui ceai!”

 

„Asemenea acestei căni”, a spus Nan-in, şi tu eşti plin de propriile păreri, perspective, speculaţii. Cum aş putea să te mai învăţ ceva, dacă nu elimini ce există deja şi nu faci loc, în mintea ta, pentru noutăţi?”
Aceasta este una dintre parabolele de la care porneşte cartea pe care v-o propun, Mindful Leadership Coaching, Journeys into the interior, scrisă de Manfred Kets de Vries. Povestea spune multe despre esenţa acestei cărţi. Coachingul presupune abilitatea de a asculta atent, profund ceea ce spune clientul şi cu o minte deschisă. Asemenea profesorului japonez, coach-ul trebuie să înceapă cu „o cană goală”, cu o minte golită de aşteptări, de prejudecăţi.

Citeste mai departe.

Un articol de: Georgeta Dendrino, Managing Director – Interact

Read More

Acum un an, la un teambuilding intern, o colegă m-a întrebat dacă eu am vreodată insomnii, dacă ceva mă ține vreodată trează, noaptea.

A fost oarecum plăcut surprinsă să afle că, de fapt, sunt mai degrabă rare perioadele când dorm, când nu mă gândesc ore în șir la cum să fac lucrurile mai bine, când nu mă obsedează căutarea de soluții la problemele apărute peste zi.

La ce mă gândesc? La clienții firmei, la diversele discuții pe care le avem în firmă, la cum să ne diferențiem mai bine de concurență, cum să comunicăm mai bine despre brandul firmei, la oamenii cu care lucrez și la cum să atragem oameni buni, la cash flow, salarii…

Noi, antreprenorii, suntem zilnic prinși în diverse activități, atât interne, cât și cu clienții, suntem mereu în acțiune, agitați, ocupați. Probabil că unora le dăm impresia că totul este perfect, că ducem o viață fără griji, că totul ni se întâmplă ușor, fără bătăi de cap, în timp ce angajații “aleargă” toată ziua.

Și ca să termin într-o notă constructivă, iată ce recomandă experții celor care au firma lor și plătesc prețul psihologic al antreprenoriatului:

 • Faceți exerciții fizice;
 • Dormiți suficient;
 • Țineți o dietă ușoară;
 • Cultivați-vă un cerc de prieteni, alții decât colegii de serviciu;
 • Construiți-vă o familie;
 • Dezvoltați-vă hobby-uri;
 • Luați-vă un coach / mentor / psy – pe cineva cu care să vorbiți;
 • Implicați-vă în alte tipuri de activități în afara propriului business, care să vă facă plăcere și care să vă dea un sens în plus vieții;
 • Călătoriți în scop de relaxare, din când în când.

Citeste mai departe.

Un articol de: Georgeta Dendrino, Managing Director – Interact

Read More

Nu vă grăbiți să credeți că am greșit titlul. El are sens, dacă știți puțină greacă. Dacă nu, vă voi lămuri de îndată. Până atunci, să intrăm în atmosferă…

Câțiva actori incognito răspândiți printre spectatori – un grup eterogen de oameni care nu se cunosc între ei – și câteva întrebări personale lansate, aparent întâmplător, către public… Un moderator complet mascat într-un costum negru, asemănător cu cel de scafandru, foarte mobil, în fiecare clipă aflat în altă parte a sălii, cu multe modulații ale vocii… Monologând sau chestionând.

În acest context, a pornit aventura cunoașterii de sine pe care a lansat-o compania Interact Business Communications. Noi, cei invitați, participam, de fapt, la prezentarea unui nou program. Dar, până la detaliile lui concrete, haideți să mai urmărim ce se întâmplă pe scenă.

Player video https://www.youtube.com/watch?v=2PFFrNYgpy4

Am urmărit și participat la acest dialog stimulat de către moderator, cu replici și intervenții surprinzătoare. Aveam să ne dăm seama, la finalul lui, că totul era despre noi: despre cât ne cunoaștem pe noi înșine, despre cât de onest ne evaluăm chipul din oglindă, despre imaginea noastră în ochii celorlalți. Adică, despre “Gnothi seauton” (Cunoaște-te pe tine însuți!), una dintre maximele inscripționate pe frontispiciului templului lui Apollo din Delphi.

Acesta a fost contextul creat de către cei de la Interact pentru a lansa programul “Journey to Your Inner Self”. O inedită punere în scenă, un inedit proiect, o inedită lansare pe piață!

Citeste articolul.

Un articol de Rodica Nicolae,  Manager Express

Read More