play A LITTLE / learn A LOT

see business /

play with business /

zoom in / zoom out /

macro + micromanagement/


Have fun!

register here

CINE IESE LA JOACĂ?

Vino la Business Today Essentials© şi află interactiv prin joc, care sunt acele operaţiuni şi probleme fundamentale implicate în derularea unei afaceri de producţie / vânzare / distribuţie.

Business Today Essentials©
este o simulare ce expune participanţii la consecinţele financiare ale deciziilor lor pe actuala piaţă competitivă şi îi familiarizează cu noţiunile financiare ale companiei în care îşi desfăşoară activitatea. Simularea implică gruparea participanţilor în echipe care îşi conduc propriile afaceri aflate în competiţie cu alte afaceri din sală.

Procesul este captivant, stimulează participarea, este distractiv, dar şi realist. Nu este vorba despre noroc. Este doar despre strategie, decizii şi consecinţe.

Location: TBA. When: - 30 May 9:00 - 17:00

Join our event, play a little, learn alot:

√ Board-based business simulation

√ Helps delegates understand essential operations and issues involved in running a business

√ It shows delegates the financial consequences of their decisions on a competitive market

√ It helps them to become more familiar with financial notions of their organization

About MARYSE PEACH, Business Partner of Business Today International, South Africa

Inca din 2012 Maryse Peach a fost implicata in crearea si facilitarea simularilor Business Today International™ pentru diverse industrii, iar in decembrie 2017 a devenit Country Manager pentru Ucraina. De-a lungul timpului, Maryse a facilitat simularile de business Managing Business Today™ si Packaged Consumer Goods Today™ pentru clienti precum House of Habib, Reckitts, Tiger Brands si Pioneer Foods. De asemenea, ea a facilitat simularea Fashion Retail Today™ pentru TFG (The Foschini Group), precum si o simulare in domeniul minier.

Totodata, experienta sa este extinsa si in zona de train the trainer, Maryse facilitand un astfel de curs pentru simularea Motor Sales Today™ a Business Today International™.

Taxa de participare 175 eur + TVA

REGISTER HERE!

For more information please contact us: [email protected]